fbpx

CardiXS

Liever een AED huren in plaats van kopen? CardiXS werkt samen met CardiAid, en biedt jou de mogelijkheid om zelf je ideale AED pakket samen te stellen. Zo hoef je niet in één keer een grote uitgave te doen, betaal je elke maand een vast bedrag en zijn jij, je medewerkers en klanten verzekerd van een veilige locatie.

Je kunt kiezen voor een volautomatische of een halfautomatische AED. Bij de volautomatische uitvoering gebeurt alles vanzelf, je hoeft zelf niet op de knop te drukken om een schok te geven. De halfautomatische moet zelf bediend worden door de redder, via één knop.

Aanvullend kun je kinderelektrodes huren, voor als het slachtoffer minder weegt dan 20 kg. De kindermodus wordt automatisch herkend door de AED als de kinderelektrodes worden aangesloten.

Verwacht je de AED buiten te gebruiken? Dan kan het verstandig zijn om een extra set volwassenelektrodes te huren. Als ze bijvoorbeeld in het zand vallen als de plakstrip al is geactiveerd werken ze niet meer goed. Dan kan het handig zijn om een extra set achter de hand te hebben.