fbpx

De CardiAid Automatische Externe Defibrillator (AED) is een uitstekend product wat zich kenmerkt in enkele unieke eigenschappen:

Betrouwbaar & Veilig
De CardiAid is ontworpen om zowel het slachtoffer als de hulpverlener het hoogste niveau van veiligheid te bieden. De CardiAid voert dagelijks, maandelijks en wanneer het deksel van het apparaat wordt geopend een automatische zelftest uit. Deze functie zorgt ervoor dat de CardiAid zonder problemen gebruikt kan worden op het moment dat dit noodzakelijk is. De CardiAid is tevens uitgerust met functies die de veiligheid van zowel de patiënt en de gebruiker garanderen. De CardiAid analyseert het hartritme van het slachtoffer met de meest nauwkeurige technieken.

De Cardiaid is gemakkelijk te gebruiken met duidelijke verbale en visuele instructies. De AED begeleidt de gebruiker met duidelijke verbale en visuele instructies vanaf het begin tot het
einde door het hele proces. Middels deze duidelijke instructies zorgt de CardiAid ervoor dat de gebruiker alle noodzakelijke stappen volgt die kritisch zijn voor de patiënt.

Functioneel & overzichtelijk ontwerp
De CardiAid heeft een ontwerp dat gericht is op eenvoud. Dit is zeer belangrijk voor gebruiker in tijden van nood. De CardiAid is ontworpen om de gebruiker te helpen door middel van plaatjes en knipperende lampjes in verschillende kleuren. Dit wordt verder ondersteund door gesproken commando’s in de taal van de hulpverlener. De plaatjes zijn eenvoudig en verklarend; de knipperende lampjes zijn ontworpen om de plaatjes en knoppen te benadrukken, waarbij het witte knipperlicht de fase van het proces toont en het rode knipperlicht alleen de schokknop aanwijst. De statusindicator lampjes branden met de universele kleuren: rood en groen. Groen betekent dat het apparaat geen storing vertoont, bij het oplichten van het rode lampje is er mogelijk een storing en is directe actie vereist.