fbpx

CardiAid

CardiAid is de meest gebruiksvriendelijke AED op de markt en ook uitermate geschikt voor uw (bedrijfs)locatie.

Interesse? Wij komen het graag gratis demonstreren.

Probeer gratis! Lees meer ›

Waarom kiest u voor CardiAid?

De CardiAid is de meest gebruiksvriendelijke AED in de markt. Gebruik vereist geen specifieke opleiding. De CardiAid werkt volledig automatisch en is dus door iedereen te bedienen.

Met een CardiAid redt u levens!

Huur een CardiAid Koop een CardiAid Of lees meer

 • Reanimatieprogramma begint gelijk na openen klep
 • Electrodes zijn vooraf gemonteerd en detecteerbaar
 • Duidelijk status indicatie met knipperende LED-lampjes n.a.v. zelftest
 • Duidelijk instructie van de AED door middel van helder verlichte pictogrammen en een duidelijke stem, ook voor leken
 • De AED begint met het programma zodra de klep geopend wordt
 • De AED is leverbaar in 24 talen
 • De combinatie van de accurate algoritme van de ECG detectie  en de defibrillatie technologie levert de meeste effectiviteit.
 • Kinderen kunnen ook behandeld worden met de CardiAid, d.m.v speciaal ontwikkelde kinderelektrodes
 • De AED schakelt de software automatisch  naar de kindermodus wanneer de kinderelektrodes worden aangesloten
 • CardiAid is ontwikkeld om zo min mogelijk afleiding te creëren voor de gebruiker en heeft daarom ook geen ECG display. De data wordt veilig opgeslagen in de AED.
 • De hoge capaciteit van de batterij geeft de mogelijkheid tot 200 schokken en een registratie van 20 uur
 • De data die wordt opgeslagen kan tot  een maximum van 4 inzetten en een registratie van 3 uur
 • Om de verantwoordelijkheid van de AED en het service op de AED te waarborgen levert CardiAid standaard on-site service met een zeer uitgebreid en duidelijk pakket
 • De data van de AED is eenvoudig uit te lezen via een beveiligde bluetooth verbinding
 • Gratis batterijen bij periodiek onderhoud
 • Gratis elektrodes bij periodiek onderhoud
 • Batterijen en elektrodes onbeperkt gratis
 • Elke kwartaal een persoonlijk telefonische check van de AED
 • Traumaondersteuning door middel van een erkend psycholoog
 • Geen verrassingen of extra verborgen kosten

Op een bedrijfsfeest werd een CardiAid  ingezet om een slachtoffer van een acute hartstilstand te redden. Tijdens het feest werd iemand plotseling onwel en zakte in elkaar. Gelukkig startten de eerste-hulpverleners gelijk met de reanimatie en werd een personeelslid naar de kantine gestuurd om de CardAid te halen, welke 3 weken voor het incident was aangekocht. “Dit was de beste koop ooit!”, vertelde een van de werknemers.

CardiAid redt een leven op een feestje!

juli 2015, Nederland

Slechts 1 knop voor bediening

Binnen 10 seconden aangesloten en operationeel

200 Schokken op 1 batterij

In 20 talen beschikbaar

Wat is de CardiAid?

Het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de CardiAid was om een defibrillator te ontwikkelen met een eenvoudig en duidelijk herkenbaar design.  Hiermee wordt het mogelijk gemaakt zo snel mogelijk een kritieke schok te kunnen toedienen bij een slachtoffer van een acute hartstilstand.

 • De CardiAid AED is ontworpen voor publiek gebruik, zoals op kinderdagverblijven, scholen, sportcomplexen, huisarts-, dieren- en tandartspraktijken, reddingsbridages etc.
 • De richtlijnen die de CardiAid in de software hanteert zijn volgens de meest recente ILCOR2010 ERC richtlijnen
 • De CardiAid AED levert de meest effectieve behandeling door middel van het algoritme en de biphasiche defibrillatie van het hart
 • Het is volledig veilig de CardiAid te gebruiken. De AED levert alleen een noodzakelijk schok wanneer de analyse dit vastgesteld heeft.
 • De AED heeft zowel visuele en auditief sterke signalen. Een hard stemgeluid met duidelijk instructies leidt u tezamen met de duidelijke pictogrammen door het reanimatieprocess heen. Een metronoom geeft het ritme van de hartmassage aan.
CardiAid compleet

Hoe werkt de CardiAid?

Gebruiksvriendelijkheid is een van de belangrijkste eigenschappen van een AED. Immers, hoe meer mensen de AED kunnen bedienen is, hoe groter de kans dat deze levens redt. De CardiAid is de meest gebruiksvriendelijke AED op de markt. Op deze website kunt u bekijken hoe eenvoudig de CardiAid werkt.

Handleiding:

Bekijk de 12 stappen waarmee je levens redt.

Bekijk de demonstratievideo:

En leer in 2 minuten hoe de CardiAid werkt.

Live demonstratie & gratis op proef!

Wilt u meer uitleg en eventueel een demonstratie op locatie? Vult u dan het formulier in en wij bellen u voor een afspraak. Na de demonstratie mag u de CardiAid gratis een maand op proef houden.

CardiAid_closed

CardiAid redt levens!

Dankzij onmiddellijke defibrillatie door de CardiAid, gecombineerd met effectieve reanimatie, worden steeds meer slachtoffers van een acute hartstilstand gered; jong of oud, man of vrouw. U vindt onze defibrillatoren op locaties zoals fitnessclubs, zwembaden, supermarkten en zelfs op straat!

Nadat een 68 jaar oud persoon in elkaar was gezakt als gevolg van een acute hartstilstand, hebben eerste hulpverleners met een CardiAid AED succesvol het leven van deze man gered. Dit gebeurde bij een bekende electronicazaak.

CardiAid redt een leven in een elektronicazaak!

mei 2013, Nederland

Een 77 jaar oud slachtoffer van een acute hartstilstand is met succes gered met behulp van de CardiAid op een jachthaven. Volgens de berichten is hij gezond en een paar dagen later ontslagen uit het ziekenhuis.

CardiAid redt een leven op een jachthaven!

april 2013, Denemarken

In Ierland heeft een 70 jaar oud slachtoffer van een acute hartstilstand hulp gekregen van zijn zoon. Op het moment dat de man in elkaar zakte schakelde de zoon hulp in. Een buurman bracht een CardiAid AED die in de wijk was geinstalleerd in een buitenkast. Met een succesvolle schok werd de man weer tot leven gewekt. Een korte tijd later, toen paramedisch personeel arriveerde, namen zij de taken verder waar.

CardiAid redt een leven in een woonwijk!

november 2012, Ierland

In Spanje  reageerde een politieagent op een een auto ongeluk. Na aankosmt zag de politieman dat de bestuurde van de auto een acute hartstilstand had. Hij aarzelde geen moment en bracht de CardiAid AED welke was geinstalleerd in zijn auto en redde daarmee het leven van de bestuurder.

 

CardiAid redt een leven onderweg!

november 2012, Spanje

De CardiAid is ingezet en heeft succesvol het leven gered van een 39 jaar oud slachtoffer in een zwembad. Toen de badmeester zag dat het slachtoffer bewusteloos lag, vroeg hij het personeel de CardiAid AED te halen en begon onmiddelijk met de reanimatie. Dankzij de inzet van de CardiAid is het leven gered van deze persoon.

CardiAid redt een leven in een zwembad!

augustus 2012, Spanje

Een 14 jarig kind werd getroffen door een acute hartstilstand tijdens een hardloopwedstrijd welke door zijn school georganiseerd was. De onmiddellijke defibrillatie van het hart door de inzet van de CardiAid AED heeft zijn leven gered.

CardiAid redt het leven van een tiener op straat!

juni 2015, Nederland

Een 42-jaar oud slachtoffer van een acute hartstilstand werd gered met de inzet van de CardiAid. Dit gebeurde in een medische kliniek.

CardiAid redt een leven in een kliniek!

september 2015

Een klant die aan het winkelen was bij een supermakrt van een bekende keten in Frankrijk zakte plotseling in elkaar. Hij werd gered dankzij de inzet van een CardiAid AED.

CardiAid redt een leven in een supermarkt!

november 2011, Frankrijk

Met succes is het leven van  een persoon gered na de inzet van de CardiAid. Het normale hartritme is daarbij hersteld nadat deze was verstoord door een acute hartstilstand.

CardiAid redt een leven bij een sportclub!

november 2011, frankrijk

Een 28 jaar oude man welke door een acute hartstilstand getroffen werd tijdens zijn dagelijkse oefeningen in een sportschool, werd door de CardiAid gereanimeerd. Dit gebeurde, na inzage, na een succesvolle schok.

 

CardiAid redt een leven in een sportschool!

july 2011, Nederland

Een 53 jaar oude man werd succesvol gered na een schok van de CardiAid. Er is bericht dat de man stabiel was en het ziekenhuis een paar dagen later mocht verlaten.

CardiAid redt een leven bij een sportclub!

februari 2014, Denemarken

Overtuigd?

CardiAid redt levens. Een hartstilstand kan altijd, overal en bij alle leeftijden voorkomen. Laat u niet verrassen.

Vraag een gratis demo aan