fbpx
over ons

Over CardiAid

De CardiAid AED’s zijn sinds 2008 op de Europese markt aanwezig . Onze AED’s zijn door de jaren heen qua technologie steeds verder geperfectioneerd. Uiteraard voldoen alle apparaten aan de laatste technologische richtlijnen, zodat onze gebruikers zeker kunnen zijn van een degelijk functionerend apparaat.
Inmiddels zorgen tienduizenden CardiAid’s ervoor dat Europa een stukje hartveiliger geworden is. Het is ons streven om ook uw omgeving uit te rusten met een CardiAid AED, zodat  u erop kunt vertrouwen dat in geval van nood er een helpende hand nabij is!
Betrouwbaarheid is het kernbegrip binnen CardiAid. Wij bieden de gebruiker een kwalitatief hoogwaardige defibrillator, met daaromheen een zeer uitgebreid pakket aan diensten. Bijvoorbeeld de gratis batterijen en elektrodes na een inzet. Onze verantwoordelijkheid voor de AED stopt niet nadat het apparaat ons pand verlaten heeft. De AED blijven wij via alle mogelijke middelen volgen zodat U er zeker van kunt zijn dat de CardiAid AED zijn dienst bewijst op het moment dat het nodig is!

Het Team

Vanuit ons kantoor in Hoofddorp doen onze medewerkers dagelijks hun best om u van de best mogelijke service te voorzien. Wij vinden het prettig om snel met u te kunnen communiceren. Onze online medewerker is altijd stand-by om uw vragen direct te beantwoorden. U vindt hem rechtsonder in uw scherm.

Uiteraard kunt u ook telefonisch of per email contact met ons opnemen.

Wij vertellen u graag meer over onze producten en laten zien welke verschillende oplossingen er mogelijk zijn. Een van onze buitendienstmedewerkers komt dit graag bij u toelichten.

Daarnaast beschikken wij over een goed geoutilleerde service- en storingsdienst in het veld. Alle CardiAid monteurs zijn opgeleid volgens, en bekend met de laatste technische richtlijnen. Uw CardiAid is voor onderhoud en service bij hun in veilige handen! Er is altijd een CardiAid monteur bij u in de buurt die u in geval van calamiteiten kan bijstaan.