fbpx
 

Kerstactie BHV Opleidingen

Ons voornemen: heel Nederland leren reanimeren

Want snel beginnen met reanimatie in combinatie met de CardiAid AED vergroot de overlevingskans aanzienlijk bij een hartstilstand.

Je kunt leren reanimeren via een van onze opleidingen bij jou op locatie, al vanaf 4 personen.

Doe je ook mee met dit goede voornemen voor 2017?

Vraag vrijblijvend informatie aan over een van onze opleidingen BHV Basis, Herhaling of Reanimatie (BLS + AED) en ontvang nu 20% korting bij boeking. Actie geldt t/m 31 januari 2017.

BHV Basis

De BHV Basiscursus is geschikt voor personen die nog geen ervaring hebben op het gebied van Eerste Hulp, Reanimatie en de bediening van een AED.   Zoals de naam al aangeeft beginnen we bij de basis, daarom is deze cursus voor iedereen toegankelijk!

Bekijk opleiding

Basale Reanimatie (BLS) en AED

De opleiding BLS en AED is met name geschikt om mensen te leren reanimeren volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad. Hierbij inbegrepen is een volledige uitleg van de werking van de CardiAid AED. Deze cursus adviseren wij aan mensen die nog geen Eerste Hulp ervaring hebben, maar kan zeker ook gebruikt worden om de reeds aanwezige reanimatievaardigheden op te frissen. Bekijk opleiding

BHV Herhalingscursus

Voor eenieder die de BHV Basiscursus met succes heeft afgerond,  verzorgen wij jaarlijks een praktijkgerichte  herhalingscursus. Hierbij herhalen wij de belangrijkste zaken die betrekking hebben op de 5 specifieke BHV competenties. We sluiten af met een toets om de opgedane kennis te kunnen testen.  Bekijk opleiding

Interesse?

Vul onderstaand formulier in voor een offerte of bel met: 023 – 5571 871

Interesse in opleiding

  • MM slash DD slash JJJJ

CardiAid opleidingen:

De CardiAid opleidingen zijn uitermate geschikt voor het trainen van diverse doelgroepen.  Wij verzorgen de cursussen bij de klant op locatie.  Dit geeft ons de mogelijkheid om in te spelen op specifieke situaties zoals deze juist in uw bedrijf kunnen voorkomen.

Onze Instructeurs:

De instructeurs van CardiAid zijn allen erkend door de Nederlandse Reanimatie Raad en hebben veelal een achtergrond als ambulancemedewerker of brandweerman /-vrouw. Het onderdeel ‘Eerste Hulp’ verzorgen wij samen met onze partner First Aid International.

Deelname:

Het is aan te raden om onze cursussen bij u op het bedrijf te laten plaatsvinden, maar kunt ook kiezen voor een open inschrijving.  Indien wij de cursus op uw locatie verzorgen, dan geeft ons dat de mogelijkheid om in te spelen op specifieke situaties zoals die binnen uw bedrijf kunnen voorkomen. Wanneer u kiest voor een open inschrijving trainen wij uw medewerkers samen met medewerkers van andere bedrijven.

Certificering:

Alle cursussen worden afgesloten met een examen waarbij alle competenties die de cursist geleerd heeft, worden getoetst. De cursist ontvangt na goed gevolg een certificaat en een BHV-pas die voor de termijn van 1 jaar geldig is.

Overzicht van de diverse cursussen:

  • BHV Basiscursus, inclusief e-learning: (online zelfstudie + naslagwerk + praktijkdag (8 uur op locatie va. 4 man)
  • BHV Herhalingscursus inclusief e-learning: + praktijk (4 uur op locatie min. 4 man)
  • BHV Herhalingscursus,  alleen praktijk (min. 4 man op locatie)
  • Basic Life Support + AED gebruik (inclusief reanimatie)

logo_nrr