fbpx

CardiAid Trainer CT0207RT

 399,00

Artikelnummer: 8717931769006 Categorie:

Beschrijving

Wanneer een persoon een plotselinge hartstilstand heeft, zal de situatie stressvol, hectisch en zelfs chaotisch zijn. Ondanks dat het moeilijk is, is het belangrijk snel te handelen in deze situatie omdat elke seconde telt. Om deze reden is het raadzaam dat de potentiƫle gebruikers van CardiAid AED periodiek worden getraind met behulp van de CardiAid Trainer die speciaal ontwikkeld is voor dit doel.

CardiAid Trainer is gericht op de speciale behoeften voor AED training:

  • Het heeft dezelfde uitstraling als CardiAid AED om de cursisten vertrouwd te maken met het product.
  • Het kan alle mogelijke scenario’s simuleren waarmee een gebruiker kan worden geconfronteerd tijdens het gebruik van CardiAid AED; en de gebruiker kan worden getraind voor de acties die in elke situatie genomen moeten worden.
  • Het wordt met behulp van een afstandsbediening door de instructeur bediend. De instructeur kan direct verschillende scenario’s instellen op basis van de behoefte van een gebruiker en/of het onderwerp van de training.
  • Er kunnen meer dan 20 talen worden ingesteld: Engels, Frans, Duits, Nederlands, Turks, Italiaans, Spaans, Catalaans, Portugees, Braziliaans Portugees, Deens, Noors, Zweeds, Fins, Russisch, Pools, Tsjechisch, Macedonisch, Arabisch, Perzisch, Chineesmandarijn en Chinees-Kantonees.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CardiAid Trainer CT0207RT” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *